spekesneiar.jpg

Meny

Meny – Laksen restaurant

 
 

—  meny —

Spennande rettar av vilt, fisk og grønsaker etter sesong


 

 

Dagens middag (13–17)

Viltkarbonader
med krema viltsaus, bakte båtpoteter, grønsaker og tyttebær
198,-

Laksefilét
servert med agurksalat, bakte båtpoteter og rømme
198,-

lunchrettar (12–17)

Krema laksesuppe
med focaccia
149,-

Store smørbrød
med roastbeef, reker, røykt eller
varmrøykt laks.
98,-

Chiabatta
med reker
129,-

Focaccia
med kyllingfilet og raud pesto
149,-

Salat med kylling
og focaccia
169,-

Salat med handpilla reker
og focaccia
169,-

Andre varmrettar

Viltburger med ost & bacon
servert med båtpoteter, salat og coleslaw.
249,-

Marinert flatbiff av hjort på grillspyd
bakt potet med urtesmør, krema viltsaus, salat og tyttebærrømme
298,-

Reinsdyrsnadder med sopp & løk
bakt potet med urtesmør, viltsaus, tyttebær og salat
279,-

Ovnsbakt laks
servert med urtesaus, potetpure og woka grønsaker
279,-

Filét av okse
servert med tomatisert bearnaise, båtpoteter og grønsaker
298,-

 

Barnemeny:
1. Spaghetti med kjøtsaus 2. Pølser og spaghetti, 3. Kjøtbollar på grillspyd med båtpoteter 4. Karbonader og potetstappe
kr 10,- pr fylte år


—  Dessert  —

 Brownies
servert med kvit sjokoladesaus og kremis
laga av bringebær frå Lærdal
89,-

Eplekake
servert med is og vaniljesaus
79,-

Hoffdessert ( kokkens anbefaling )
Vaniljeis servert med marengs og sjokoladesaus
89,-

tre-laksesnurrar.jpg